• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

Treća radionica ‘Priprema projektnih prijava za SME Instrument’

shutterstock_2666132

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), organizira dvodnevnu radionicu na temu „Priprema projektnih prijava za SME Instrument (Obzor 2020.)“ koja će se održati u utorak 10. i srijedu 11. studenog 2015. u Step Ri prostorijama u Rijeci od 10 do 16 sati.

Radionica je namijenjena poduzećima koja su već prijavljivala svoju ideju, ali nisu ostvarila dovoljno bodova ili imaju razrađenu ideju i planiraju je prijaviti na sljedeći rok. Radionicu će voditi Boris Golob, poslovni savjetnik i evaluator za SME Instrument. Tvrtke koje su već prijavljivale projekt na SME Instrument te su ostvarile više od 10 bodova (faza 1), odnosno više od 9 bodova (faza 2), imat će prednost prilikom odabira za sudjelovanje u radionici.

Program 

Prijavnica

Popunjenu prijavnicu potrebno je poslati do petka, 6. studenog 2015. godine na e-mail: Renato.Vrebac@hamagbicro.hr  – Renato Vrebac, nacionalna kontakt osoba za SME instrument

Izabrani sudionici će biti obaviješteni najkasnije do ponedjeljka, 9. studenog 2015. Broj sudionika je ograničen na do šest poduzeća.

Više informacija o SME instrumentu možete pronaći na:

www.hamagbicro.hr/inovacije/privatni-sektor/obzor-2020

http://ec.europa.eu/easme/en/horizons-2020-sme-instrument

Održavanje radionice omogućeno je sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz Poduzetničkog impulsa 2014.