• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

Prijavite se na program stipendiranja u Chicagu

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova SAD-a i nevladinom organizacijom za promicanje grada Chicaga WorldChicago, sudjeluje u provedbi programa „Tech Innovation, Entrepreneurship and Education Program“. Partneri na Programu su institucije CEED iz Slovenije te DoIT iz Bosne i Hercegovine.

U sklopu Programa objavljen je natječaj za stipendiranje prosperitetnih poslovnih ljudi iz cijelog svijeta koji žele unaprijediti svoja profesionalna znanja u Sjedinjenim Američkim Državama. Stipendije su namijenjene osobama (25-40 godina) zaposlenim u privatnom ili  javnom sektoru te nevladinim organizacijama koje se bave poduzetništvom.

Deset odabranih kandidata iz zemalja partnera dobit će mogućnost provesti 30 dana u SAD-u radeći unutar Programa u odgovarajućim poduzećima, vladinim uredima, neprofitnim organizacijama ili poslovnim udruženjima u Chicagu, državi Illinois, u trajanju od 12. listopada do 17. studenog 2017. godine.

Rok za prijavu je 15. travnja 2017. godine.

Više informacija i obrazac za prijavu nalazi se na ovom linku:

http://www.worldchicago.org/fall2017pfpapplication/

 

Za sva pitanja o programu obratite nam se na: een (at) hamagbicro.hr

Sretno!