• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

STARTCO – REALIZIRAJ VLASTITU POSLOVNU IDEJU

OBAVIJEST PRIJAVITELJIMA NA PROGRAM STARTCO

Zbog iznimno velikog broja zaprimljenih upita vezanih uz program STARTCO-REALIZIRAJ VLASTITU POSLOVNU IDEJU molimo vas za strpljenje prilikom čekanja na odgovor na postavljeno pitanje. Odgovori na sva pitanja vezana uz provedbu programa bit će objavljeni na mrežnim stranicama HAMAG-BICRO-a.

 

 

OBAVIJEST PRIJAVITELJIMA KOJI SU STEKLI STATUS PRIHVATLJIVOG KORISNIKA

DOSTAVA DOKUMENTACIJE O NAMJENSKOM UTROŠKU SREDSTAVA – VAUČER 1 (web stranica)

Obavještavaju se svi prijavitelji na program STARTCO-REALIZIRAJ VLASTITU POSLOVNU IDEJU koji su podnijeli zahtjev za VAUČER 1 (izrada prve internetske stranice subjekta malog gospodarstva kao korisnika potpore ili prijevod postojeće internetske stranice na strane jezike) da će navedeni trošak biti prihvatljiv u trenutku kada će nova internetska stranica ili prijevod postojeće internetske stranice biti vidljiv putem internetskog preglednika.

Prijavitelji koji su podnijeli zahtjev za oba vaučera, svu dokumentaciju o namjenskom utrošku sredstva trebaju dostaviti zajedno – nije moguće zasebno i u različitim vremenskim terminima dostaviti dokumentaciju o namjenskom utrošku sredstava za VAUČER 1 i zasebno dokumentaciju o namjenskom utrošku sredstva za VAUČER 2.

Javni poziv StartCo