• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

Javni pozivi

Vlada Republike Hrvatske u četvrtak, 19. veljače, usvojila je Program poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2015. vrijedan 4,37 milijardi kuna. Tako je program namijenjen razvoju i povećanju konkurentnosti hrvatskih malih i srednjih poduzetnika postao najvrjedniji od 2012. godine od kada se provodi.

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavljuje javne pozive u sklopu Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls za 2015. godinu usvojenog na sjednici Vlade Republike Hrvatske 19. veljače 2015. 

HAMAG-BICRO provodi Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije i Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti u sklopu I. Programskog područja

Poziv je objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta  i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hrwww.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 20.07.2015. do 03.08.2015. godine.

 

Predložak za vidljivost

Svi korisnici bespovratnih potpora iz Programa poticanja poduzetništva i obrta “Poduzetnički impuls su dužni o vlastitom trošku istaknuti na vidljivom mjestu (npr. web stranici, promotivnim i obrazovnim materijalima, predmetu nabave u okviru projekta) da su za provedbu projekta ostvarili bespovratna sredstva iz proračuna Republike Hrvatske, odnosno da su sredstva dodijeljena od strane Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, putem upotrebe ovog predloška za vidljivost.

 

predložak za vidljivost