• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

Posjetite Gospodarski forum Grada Preloga i radionicu HAMAG-BICRO-a za potporne institucije 24. studenog 2017.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), kao partner događanja, poziva vas na Gospodarski forum Grada Preloga 2017. koji će se održati u Prelogu, u dvorani Hotelu Panorama – DG Sport, od 24. studenog 2017. godine u organizaciji Grada Preloga.

Grad Prelog i ove godine tradicionalno održava Susret gospodarstvenika pod nazivom „Gospodarski forum Grada Preloga 2017.“ Ove godine će osim gospodarstvenika s područja Grada Preloga, Međimurske i Varaždinske županije sudjelovati i gospodarstvenici iz Republike Slovenije, Mađarske, a po prvi puta će se predstaviti i gospodarstvenici iz Narodne Republike Kine. Kako se prijaviti saznajte OVDJE. Gospodarski forum obuhvaća izložbeni i edukativni dio. Izložbeni i edukativni dio bit će otvoreni za posjetitelje i sve zainteresirane od 12 do 18 sati. Tradicionalni završni susret svih gospodarstvenika održat će se istog dana u 17.30.

Isti dan će se održati i radionica Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije na temu „ESIF financijski instrumenti koje provodi HAMAG-BICRO“ za potporne institucije u 13 sati.