• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

Uprava

Vjeran Vrbanec Vjeran Vrbanec preuzeo je dužnost predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a u svibnju 2016. godine. Diplomirani pravnik u Agenciju dolazi s mjesta pročelnika Upravnog odjela u Međimurskoj županiji, gdje je svojevremeno vodio pravnu službu.

Obnašao je dužnost predsjednika Upravnog vijeća Centra dr. Rudolf Steiner te člana Upravnog vijeća Muzeja Međimurje Čakovec i Upravnog vijeća Ljekarne Čakovec. U travnju 2004. godine položio je Pravosudni ispit  pred Ministarstvom pravosuđa Republike Hrvatske. Vrbanec je akademsko obrazovanje stekao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega je nekoliko godina radio u realnom sektoru.

Boris Guina Boris Guina imenovan je zamjenikom predsjednika Uprave u lipnju 2014. godine.

U HAMAG-BICRO dolazi s pozicije člana Uprave Zagreb plakata gdje je došao s pozicije izvršnog direktora Izvoza u Ledu d.d. Rođen je 1976. godine. 2001. godine diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, Sveučilište u Zagrebu.
2009. godine uspješno je završio Executive MBA na Cotrugli Business School. 2012. g. i 2013. g., zbog iznimnih poslovnih rezultata, uvršten je u Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera.

Marijana Oreb1 Na mjesto članice Uprave, Marijana Oreb stigla je u svibnju 2016. godine s mjesta ravnateljice Sektora za financijske instrumente HAMAG-BICRO-a, gdje je tu dužnost obnašala od 2010. godine.

Zavidno iskustvo u upravljanju financijskim portfeljem stekla je kao asistentica člana Uprave u Hypo-Leasing Kroatien d.o.o., gdje je provela osam godina. Iskustvo u realnom sektoru stekla je neposredno nakon završenog Fakulteta za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Oreb svoj poslovni interes danas fokusira na financijsko upravljanje i kontrolu EU fondova.