• hr
  • en
  • de
  • it
  • ru

Najavljujemo novi ZIP Master Class 18.10.2017. u ZIP-u

Nakon prethodno održanih predavanja u sklopu programa Master Class, u prostore Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva 18.10.2017., s početkom u 18 sati, dolazi John Bantelman, čovjek s bogatim iskustvom u menadžmentu softverskih kompanija. Na predavanju će posjetitelji moći čuti sve o skaliranju kompanija, što je osnova razvoja startup tvrtki.

John Bantelman više od dvadeset godina bavio se menadžmentom, bio je predsjednik uprave u RainStor, Bluedot SW, te potpredsjednik marketinga i voditelj proizvoda u Logic Works Inc. Ovaj veteran softverske industrije 18 je godina proveo u SAD-u radeći na razvoju kompanija kao što su LBSM i Evolve, te se za to vrijeme LBSM razvio u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara. Po povratku u rodni London, John je 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.

Da mu ne nedostaje iskustva rada sa startupovima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupova, primjerice Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph.

Tako će se u drugom dijelu predavanja Johnu Bantelmanu pridružiti i Dominik Tomičević, osnivač Memgrapha te će se zajedno osvrnuti na vlastita iskustva u pokretanju i skaliranju startupa, a otkrit će i planove za daljnji razvoj Memgrapha.

Ako se želite inspirirati pričom ovog svjetskog stručnjaka u području menadžmenta i razvoja softverskih kompanija, besplatno se prijavite putem Entrio sustava. Registracija je obavezna, a broj mjesta ograničen.

I u ovoj sezoni Master Classa partner je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG-BICRO), koja putem Europske poduzetničke mreže (EEN) financira dolazak predavača.